Yritys

Musta Mersu on synonyymi laadukkaalle kulkemiselle.
Meille se on lisäksi myös paljon muuta. The Best or Nothing.
 

Musta Mersu Oy

Musta Mersu on synonyymi laadukkaalle kulkemiselle ja samalla kunnianosoitus saksalaiselle autonvalmistajalle. Olemme kasvaneet alun yhdestä mustalla Mercedes-Benz -taksilla operoivasta yrityksestä tunnetuksi premiumtaksien ja tilausajojen toimijaksi pääkaupunkiseudulla. Tiimimme koostuu rautaisista kuljetusalan ammattilaisista, joiden asiakaspalvelutaito ja turvallinen ajotapa takaavat onnistuneet kuljetukset. Olemme Taksi Helsinki -osakkeenomistaja ja taksimme kuuluvatkin tämän Suomen suurimman taksivälityskeskuksen alaisuuteen. Tavoitteenamme on olla juuri teidän tarpeisiinne se oikea henkilökuljetuskumppani.

Kalustomme

Kalustomme koostuu tällä hetkellä useista henkilö- ja tila-autoista. Erityismaininnan arvoinen on ainutlaatuinen edustusautomme Mercedes-Benz S lang 4matic, jonka sisätiloissa kelpaa matkustaa niin lähelle kuin kauas. Pyrimme valinnoillamme myös vastuullisuuteen ja ekologisuuteen, joten kalustossamme on myös täyssähköajoneuvoja. Näistä sähköiset kyydit tarjoaa Mercedeksen lippulaiva EQS. Tila-autoissa luotamme Vito-malliin, jonka tilat riittävät 1-8 matkustajalle ja isolle määrälle matkatavaraa. Linja-autokuljetuksissa palvelemme yhteistyökumppanimme kautta.

”Kuljen työhöni liittyen Mustan Mersun autoilla lähes viikoittain. Eihän tämän parempaa kyytiä olekaan”

”Epäonnistuneen taksiuudistuksen jälkeen oli mukava huomata jälleen saavansa perinteistä, luottamuksen arvoista matkantekoa”

”Vaikka lentomme oli myöhässä, niin kuljettaja ja palvelu olivat kerrassaan loistavaa. Tuli hyvä mieli! Nähdään taas!”